Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

icon Vacanta cu Obaba in Orasul Iubirii

Vacanta cu Obaba in Orasul Iubirii
Dupa ce si-au declarat deja dragostea in cel mai frumos mod cu putinta, o dragoste atat de mare ce s-a impartit la scurt timp in 3,  cei doi soți, Ilinca și Alex, au decis ca e timpul sa porneasca intr-o noua aventura. Ilinca isi dorea foarte mult sa iasa din cotidian, iar ploile calduroase ii aminteau de prima lor intalnire din Orasul Iubirii.

Renasterea a doi copii in Orasul Dragostei

Era o noapte furtunoasa de vara cand, doi straini s-au intalnit in fața Crêperie de l'Ancienne, un vestit restaurant din Franța, în apropiere de celbrul Turn Eiffel. Ploaia acida i-a făcut pe cei doi trecatori sa se adaposteasca la marginea acestuia - ea, o studenta la design interior, el proaspat angajat intr-o multinationala.
Ce s-a intamplat atunci a fost o minune. De la 2 cuvinte rostite prost, intr-o franceza stalcita, cei doi au ras in hohote si au ajuns sa serveasca impreuna o cafea pana la terminarea furtunei. Apoi au facut schimb de numere de telefon si au continuat saptamani in sir sa vorbeasca pana cand s-au revazut.
La un an de la acea intamplare, Alex si-a luat inima in dinti si i-a propus Ilinca-i sa-i fie sotie. Ea a acceptat si de atunci s-au scris multe momente frumoase in catalogul vietii lor pana cand au revenit impreuna, acasa.

Nunta de piele in Riviera Franceza

Foarte atent din fire si dragastos cu sotia sa, Alex a decis sa-i pregateasca o surpriza jumatatii sale. A impachetat un bagaj micut pentru el, unul pentru ea pe care l-a trimis la cea mai buna prietena, cele 3 bilete de avion si au pornit catre aeroport cu scuza ca trebuie sa plece intr-o delegatie
Ajunsi acolo, Alex si-a intrebat sotia trista, cu lacrimi in ochi, daca nu doreste sa-l insoteasca. Lucrurile pareau imposibile. Mai apoi a urmat: “Te iubesc foarte mult, draga mea! Si sunt profund recunoscator pentru toti acesti ani petrecuti alaturi de mine. Curand implinim 3 ani de casatorie si stiu cat de mult ti-ai dorit sa revezi Parisul. Asa ca am indraznit sa cer ajutorul prietenei tale, ti-am pregatit deja un loc in avion, iar el ne asteapta sa ne duca in locul in care a inceput povestea noastra. Mi te alaturi?”
Bineinteles ca raspunsul a fost afirmativ. Iar la scurt timp dupa imbarcare au ajuns la locul de cazare din vecinatatea Nisei. Totul era atent pus la punct, iar primul lucru pe care Alex si-a dorit sa-l faca dupa un pui de somn, a fost sa scoata din bagaj Obaba si sa isi invite sotia impreuna cu copilul la o plimbare.
Asa au ajuns pe malul Rivierei Franceze, la Nisa, unde Alex avea totul pregatit pentru o aniversare ca la carte: sampanie, cos de picnic, ghirlande cu flori, singurul lucru care mai lipsea fiind Obaba - un cearceaf pentru plaja disponibil in mai multe culori simpatice care avea sa le ofere o zi minunata si romantica din cale-afara.
La fel de fericit a fost si cearceaful magic al aniversarii in nuanta zmeura care a zambit si s-a lasat intins de cei doi, mai apoi fixat prin intermediul celor 4 cuie din dotare. Era la el acasa, in Franta, acolo unde fibrele de bumbac s-au tesut pentru prima data. Dimensiunile sale de 2x4 m au fost perfecte pentru o familie numeroasa care avea sa-si reaminteasca clipele frumoase petrecute in Tara Iubirii si care aveau sa se scalde ore in sir in apele marii. 

O noua poveste de iubire cu Obaba

Nici vantul, nici micile picaturile de ploaie n-au putut sa le strice fericirea. Obaba defila cu mandrie pe plaja si le oferea confortul unei vacante de zile mari, exact asa cum a visat Alex inca de la bun inceput. Asa cum iubirea lor parea mica la inceput si de nezdruncinat cu fiecare provocare, la fel era de compacta si rezistenta Obaba la vant sau uzura.
Materialul plin de naturalete si moale le-a permis celor 3 sa se desfasoare in voie, fara limitari. A avut si Ilinca o surpriza si mai mare, pe care o pastra pentru momentul oportun. La apusul acelei zile care s-a continuat cu vizite la Turnul Eiffel si in primul restaurant in care s-au cunoscut, Obaba a fost martora la un nou miracol: “Alex, iubirea noastra se va imparti de acum la 4!”. 
Nu a durat mult si povestea s-a intins pe intregul continent. Iar Obaba a devenit un simbol al dragostei raspandit in Riviera Franceza. A ajuns sa calatoreasca si peste mari si tari, regasindu-se astazi chiar si in tara noastra, in nuante cochete de turcoiz ca marea, portocaliu ca Soarele, verde ca natura ce prinde viata si face miracole sau albastru royal inspirat din experientele din casele regale.



 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!