Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Idei pentru casa

Afiseaza: 1-24 din 31 produse

 Filtre

Idei pentru casă ai multe, așa-i?


Vrei să fie un loc primitor, cald, în care să stai în tihnă, în care să te poți relaxa așa cum se cuvine. Dar vrei să fie și un loc în care prietenii tăi, în egală măsură, să se poată distra și să se simtă ca acasă. Nu-ți face griji, avem pentru tine idei pentru casă care să se alinieze întocmai nevoilor tale.

Că, până la urmă, „acasă” este acolo unde toate lucrurile sunt așezate în așa fel încât să îți ofere o stare de bine, de armonie și bunăstare. Și ce contează, în definitiv, este ca atunci când ajungi acasă, după o lungă și solicitantă zi de muncă, să ai acel feeling că aici ți-e locul și aici ar trebui să fii!

De asemenea, dacă ești în căutare de cadouri pe care să le oferi cuiva, tot aici vei găsi și o selecție regală pentru a încânta așteptările celor care le primesc.

Hai să descoperim împreună idei pentru casă, pentru a-ți transforma castelul într-un adevărat regat al liniștii, relaxării și tihnei!


Idei pentru casă care să-ți dea o binemeritată și mult dorită stare de bine


Lumânări parfumate, uleiuri esențiale și aromaterapie, lămpi și covorașe, prosoape definite de personalitate și stil – sunt doar câteva idei pentru casă pe care poate ar trebui să le ai în vedere. Locul în care stai îți poate defini în totalitate starea de spirit.

Drept urmare, de preferat ar fi ca acest loc să fie cât mai frumos, cât mai bine amenajat, astfel încât să nu ai probleme în a atinge și a menține acea stare de relaxare de care avem cu toții nevoie, mai ales în timpuri haotice cum sunt cele din ziua de astăzi.

Avem nevoie de un loc în care să ne putem relaxa în voie, departe de agitația urbană, departe de sarcinile copleșitoare și deadline-urile din ce în ce mai presante.

Transformă-ți casa într-un astfel de loc și vei vedea cum, de fapt, vei avea mai mult chef ca în sfârșit să te apuci de acel lucru pe care ți l-ai propus la începutul anului, vei avea mai mult chef să te ocupi de sarcinile pe care le tot amâni.

Pentru că starea de spirit îți dictează aproape 100% randamentul – și atât timp cât ai o stare de spirit pozitivă, rezultatele practice nu vor întârzia să se facă văzute! Pe bune!
 

Idei pentru casă pe care poate ar trebui să le iei în considerare


Îți punem la dispoziție o selecție regală pentru un răsfăț binemeritat! Poți alege decorațiuni sau obiecte practice, cadouri pentru prieteni și cei dragi, pentru că o mică schimbare poate face, de fapt, o foarte mare diferență.

Alege să-ți pui căminul pe un piedestal, pentru că astfel vei reuși, în cele din urmă, să te pui pe tine pe primul loc. Și ce contează mai mult decât să știi că ai un superb și frumos loc în care să te întorci după o solicitantă și lungă zi de muncă?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!