Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Jucarii

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Jucării educative pentru copii și multă, multă distracție


Combinația perfectă pentru copii, mari iubitori de aventură, care iubesc să descopere și să se joace. Alegând jucării educative pentru copilul tăi, îi oferi de fapt alternativa perfectă de a îmbina utilul cu plăcutul. Prin joc, copiii nu doar că au parte de momente de bucurie și distracție, dar au acces controlat la stimuli externi și la mediul din jur, într-o abordare learn & play deosebit de practică și eficientă.

Jucăriile îl vor încuraja să se aventureze cu mult curaj într-o călătorie în care jocul nu compromite procesul educațional, ci chiar îl promovează și îl susține.

Aceste jucării educative sunt atent create și elaborate pentru a asigura stimulii necesari dezvoltării motrice și cognitive, în timp ce îi oferă ore bune de distracție și amuzament.
Copiii au nevoie constantă de oportunități de explorare și învățare, dar într-un mod plăcut, care să nu îi plictisească.

De asemenea, aceste oportunități ar trebui să fie și accesibile, conforme și adecvate vârstei, pentru a asigura faptul că fiecare etapă a dezvoltării – cu nevoile sale specifice – dispune de stimuli atent dozați, aliniați nevoilor. Din acest motiv, aceste jucării educative pot varia de la jocuri de construcție, puzzle-uri, la kit-uri speciale și jucării de rol, cum ar fi păpușile sau jucăriile din lemn sub formă de animăluțe.
 

Jucării educative pentru copiii iubitori de aventură și cunoaștere


Aceste jucării educative sunt proiectate pentru a susține dezvoltarea abilităților motorii și cognitive, în timp ce își adaptează forma la vârsta copilului. De exemplu, multe jucării sunt realizate din lemn, material non-toxic, hipoalergen, natural, care îndeplinește nevoile de siguranță ale jocului.

Jucăriile le stimulează curiozitatea și nevoia de explorare, îi fac pe micuți să își pună întrebări și să interacționeze, plini de entuziasm, cu lumea din jur. Prin manipularea acestor jucării educative, ei își dezvoltă motricitatea fină & grosieră, simțul tactil, coordonarea și multe alte abilități de care au nevoie pentru ca, ulterior, să se integreze optim într-un colectiv, cum ar fi cel al grădiniței.

Jucăriile le permit copiilor să își exprime creativitatea în moduri variate, să își folosească imaginația pentru a rezolva probleme, pentru a găsi un tipar specific. Promovează dezvoltarea capacității de raționare, gândirea logică și strategică, capacitatea de schematizare.

Un copil are nevoie de stimuli complecși, dar atent dozați, pentru a-și fundamenta toate aceste abilități. Iar aceste jucării educative tocmai asta le oferă – o gamă specifică de stimuli necesari pentru a-și consolida necesitățile dezvoltării, aferente vârstei.
 

Jucării educative – armonia între joc și educație


Pe lângă faptul că jucăriile îi vor ține ocupați, iar tu te poți relaxa în sfârșit, ele le oferă celor mici oportunitatea de a explora lumea și de a-și pune mintea la contribuție.

Ele contribuie, astfel, la stimularea curiozității, încrederii, pentru ca în cele din urmă copilul să fie pregătit temeinic pentru a face față provocărilor și oportunităților din viitor. Aceste jucării educative sunt aliații părinților care își doresc tot, tot ce este mai bun pentru prichindelul lor. Și, oricum, ce părinte nu-și dorește tot ce este mai bun pentru micuț?

La Dichisit gasesti o gama larga de jucarii pentru fete si baieti, jucarii educative, jucarii din lemn, papusi, puzzle-uri, kit-uri de constructii, casti dar si jucarii pentru bebelusi.
 
Jucati-va si invatati cu jucariile educative pentru copiii de toate varstele. Jocuri folositoare pentru dezvoltarea cognitiva a celor mici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!