Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Cadouri barbati

Afiseaza: 1-24 din 125 produse

 Filtre

Cadouri bărbați cauți, nu-i așa? 


Ei, bine, „regele regesc” din viața ta are nevoie de atenție, nu? Fie el tatăl drag, fie iubitul actual, soțul cu care ai ales să fii la bine și la greu, prietenul drag și vărul pe care nu l-ai mai văzut de mult. Avem pentru tine o selecție care, deși restrânsă, ar putea să-ți fie cu folos. Că, până la urmă, chiar asta este important la un cadou: să fie unul cu folos și practic, nu doar inspirat. Pentru bărbații care știu să aprecieze finețea și care știu că nu-i nimic rău în a avea așteptări, selecția noastră de cadouri bărbați îți va veni în ajutor, indiferent de care sunt circumstanțele în care vrei să dăruiești un cadou.

Cadouri bărbați – pentru frați, tați, verișori sau chiar cumnați


Dacă bărbatul pe care îl cunoști este un iubitor al aventurii, te-ai gândit să-i oferi o geantă foarte practică și multifuncțională? „Bărbatul și geanta” – sună a titlul unei cărți scrise de Hemingway, care poartă mesajul stilului și rafinamentului.

Ce, bărbații nu pot fi rafinați? Bineînțeles că pot, și încă cum! Oferă-i o geantă calitativă, practică, fie că-i place să meargă la sală sau își cară în ea jocurile PS, fie că pur și simplu vrea să o asorteze într-un outfit care și ție ți-ar face în ciudă. Un cadou frumos, inspirat și foarte practic, pe care îl va purta... atât în suflet, cât și în mână. O, da, ăsta da combo!

Găsești modele pe gri, negru, crem, albastru și... mentă! Nu, nu-i o aromă de înghețată, însă ar putea să fie, dar ne gândim că orice ar putea fi pus într-o astfel de geantă, numai nu o înghețată. Aceste cadouri bărbați sunt foarte inspirate, pentru că sunt practice și, dincolo asta, noi credem că arată chiar foarte bine.

Arată chic și pot fi ușor integrate într-o ținută. Introdu-l în arta modei, arată-i cum să se îmbrace cool pentru a avea mereu un aer sofisticat și aparte, unic, exact cum este personalitatea lui.
 

Cadouri bărbați pe care să le oferi din inimă

Chiar dacă este o personalitate puternică, o geantă nu-i va știrbi din măreție, din masculinitate. De fapt, s-ar putea chiar să-i dezvăluie faptul că poartă în el (și nu în geantă) chiar potențialul de a-și redefini și reconsidera stilul. Nu că cel actual nu ar fi unul potrivit, dar parcă altfel – în sensul bun – i-ar sta cu geanta în mâna stângă și cu mâna ta în mâna sa dreaptă. Nu-i așa?

Dacă ești în căutare de cadouri bărbați pentru tatăl tău, pentru un văr sau un drag prieten, aceste cadouri bărbați practice sunt, de asemenea, o alegere inspirată. Alege să îi completezi, cu astfel de genți, personalitatea unică, și să-i aduci bucuria într-o formă atât de specială. Fă-i un cadou special care să îl facă să se simtă ca un adevărat rege în imperiul vieții tale: regele care știe atât cum să se poarte cu tine, cât și ce să poarte cu el!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!