Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Notabag

Afiseaza: 1-24 din 53 produse

 Filtre

Notabag - Sacosa care a salvat Planeta


Fie că ești student, un om aflat mereu în mișcare, un aventurier care dorește să exploreze lumea din jur în cele mai confortabile și practice moduri, știi că găsirea unei genți potrivite, care poate îndeplini toate necesitățile avute, este o adevărată provocare. 

Poate ai avut parte până acum de modele care rezistă puțin la uzura zilnică sau nu au suficient spațiu disponibil pentru lucrurile de care ai neapărată nevoie. Sau poate că ai simțit nevoia să ai un acces facil, rapid, la lucrurile esențiale, în timp ce de bucuri nestingherit de libertatea de mișcare. Fără a compromite, totuși, componenta practică a articolului folosit.
Notabag este combinația inteligentă dintre o sacoșă și un rucsac. Se transformă, printr-o simplă manipulare a bretelelor, astfel încât să îl poți așeza în spate și să-ți lași mâinile libere. Pe scurt, articolul 2 în 1 de care ai nevoie pentru a-ți asigura nevoile de transport.
 

Notabag – cel mai bun răspuns pentru nevoile tale de spațiu


Imaginează-ți momentul în care ai nevoie să te pregătești cât mai rapid pentru o ieșire în oraș, pentru o excursie de weekend, pentru o întâlnire de afaceri. Găsirea unei genți în care să încapă toate lucrurile esențiale, dar care să fie și confortabilă pentru purtat, s-ar putea să îți dea câteva bătăi de cap. 

Mai mult decât atât, gențile clasice se pot deteriora destul de rapid din cauza uzurii zilnice – ceea ce, implicit, pe termen lung poate fi extrem de costisitor. Iar pe termen scurt este foarte, foarte frustrant – doar nu te vei prezenta cu o geantă deteriorată, cu aspect inestetic, nu?

Te-a copleșit vreodată volumul de lucruri și accesorii pe care trebuie să le porți zilnic cu tine? Cheile, telefonul, laptopul, sticla cu apă, o carte, pachetul cu mâncare – toate acestea ocupă loc în geanta ta, iar uneori spațiul disponibil nu este îndeajuns de suficient. 

Frecvent, pentru a alege o geantă încăpătoare, este nevoie să renunți la confort și stil, și sigur nu vrei să compromiți, de fapt, aceste facilități! Așadar, ce te faci?
 

Notabag – soluția perfectă, 2 în 1, practică, ingenioasă și la modă

Aici intervine soluția perfectă pentru aceste provocări – notabag, sacoșa-rucsac. O combinație nu doar ingenioasă, ci și deosebit de estetică, între sacoșă și rucsac. Proiectată pentru a-ți oferi soluția ideală când vine vorba de a-ți căra lucrurile, fără a compromite confortul și estetica. 

Cu această sacoșă-rucsac, nu vei simți niciodată că lucrurile tale esențiale sunt înghesuite sau greu accesibile. Compartimentele bine organizate îți permit să-ți păstrezi lucrurile în ordine, pentru a-ți fi mult mai ușor și eficient să le găsești atunci când ai nevoie de ele, respectiv când trebuie să le transporți pe distanțe lungi.

În interiorul sacoșei există un buzunar atașat unde îți poți păstra în siguranță portofelul, cheile. O poți transporta în mână sau o poți transforma într-un ghiozdan confortabil, cărat pe umeri, și tu vei avea mâinile liber. 

Este un articol reutilizabil, confecționat manual din materiale foarte rezistente, poate fi spălat la mașină, este spațios și multifuncțional. Indiferent de destinația spre care te îndrepți, vei face o întotdeauna o impresie bună cu această geantă inovatoare.

Alege calitatea, confortul și stilul cu un produs 2 în 1 ingenios și reconsideră modul în care îți organizezi și desfășori activitățile zilnice!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!