Secretele naturii pentru caldura, stare de bine si o viata mai buna| Citeste articolul...

Terapie Senzoriala

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Copilul tau pare sa aiba dificultati in a-si controla emotiile? Se descurca greu cand vine vorba de activitati simple precum sa se imbrace sau sa se dezbrace? Sau poate evita sa mearga descult, pe iarba sau pe nisip? Sau poate se obosi repede, in special atunci cand trebuie sa stea intr-o anumita pozitie? Toate aceste semne ar putea indica posibile probleme de integrare senzoriala.
 

Covoarele senzoriale reprezinta o modalitate inovatoare si captivanta de a stimula dezvoltarea copiilor, oferindu-le o experienta tactila si cognitiva remarcabila. Aceste covoare sunt concepute special pentru a incuraja explorarea, dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a functiilor senzoriale ale celor mici.

Realizate din materiale variate, cum ar fi texturi moi, bucle, perle sau materiale reflectorizante, covoarele senzoriale ofera copiilor o gama larga de senzatii tactile. Atunci cand micutii se tarasc, se aseaza sau se plimba pe aceste covoare, ei descopera o lume plina de senzatii diferite, contribuind astfel la dezvoltarea lor senzoriala.

Un alt aspect fascinant al covoarelor senzoriale este utilizarea culorilor vii si a modelelor captivante, care stimuleaza si mai mult interesul si creativitatea copiilor. Aceste elemente vizuale contribuie la dezvoltarea abilitatilor de observare si concentrare.

Covoarele senzoriale sunt adesea utilizate in context educational si terapeutic, intrucat pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale copiilor cu diverse provocari de dezvoltare sau cu tulburari senzoriale. Ele ofera un mediu sigur si atragator pentru copii, unde acestia pot explora, invata si se pot dezvolta intr-un mod ludic si distractiv.

In concluzie, covoarele senzoriale reprezinta o resursa valoroasa in domeniul dezvoltarii copiilor, contribuind la stimularea senzatiilor si la incurajarea explorarii. Aceste produse ingenioase aduc bucurie si dezvoltare in lumea micutilor, oferindu-le o platforma minunata pentru descoperirea si intelegerea lumii din jurul lor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!