Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Seturi cadou

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Seturi cadou ca sa aleg o data si sa oferi mai mult


Seturi cadou, în forme variate, vei găsi în această categorie, pentru că, după părerea noastră, cu ele nu poți da niciodată, dar niciodată greș. „E pă set!”, spunea o doamnă din televiziune, și din acest motiv considera că „mergi la sigur”! Dap, chiar mergi la sigur, pentru că astfel de seturi vor fi întotdeauna practice, vor fi folositoare și utilizate.

Indiferent că vorbim despre un set de lenjerie de pat, set de cosmetice sau orice alt fel de cutie cadou, poți alege fără nicio problemă astfel de alternative, și le poți oferi oricui dorești. Bine, orientează-te îndeosebi în funcție de persoana care le primește, astfel încât să faci alegeri individuale, în contextul preferințelor pe care persoana în cauză le are.
 

Seturi cadou pe care să le dăruiești cu încredere(a că mergi la sigur)

Întotdeauna când alegem un cadou ne gândim dacă o să-i placă, dacă o să îl aprecieze, dacă nu cumva are deja aceste lucruri... E firesc, pentru că vrem întotdeauna să oferim cadouri care să inspire, cadouri care să placă și care să fie practice.

În această privință, oferind seturi cadou te asiguri de faptul că dispune de mai multe lucruri incluse în cadoul respectiv – și chiar dacă s-ar putea ca pe unul să-l aibă (poate într-o altă formă), este puțin probabil să le aibă și pe celelalte.

Dacă oferi un cadou unei persoane pasionate de make-up și îngrijire personală, poți opta pentru seturi cadou de beauty și cosmetice, îngrijire personală, lucruri pentru baie. Frumos ambalate, într-o formă estetică viabilă, cu siguranță îi vor fura ochii și vor fi apreciate. Mai ales dacă miros bine și știi că persoana respectivă iubește mirosurile plăcute.

Pe de altă parte, poți oferi seturi cadou oricui, pentru că există o gamă variată de alternative din care poți opta. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru soră, frate, bunici, pentru tată sau mamă, pentru verișori, prieteni dragi sufletului tău, alege un astfel de cadou și oferă-l cu toată inima (nu trebuie neapărat să fie vorba despre o ocazie specială, pe cât să fie vorba despre a-l dărui din suflet și cu bucurie).
 

Fericire și bucurie și multă apreciere (la set, cum s-ar spune) cu aceste seturi cadou

Noi mizăm pe faptul că bucuria se înfățișează în forme mărunte, care nu trebuie să coste și nu trebuie să facă gaură în buget. Nu trebuie să impresionezi prin opulență, prin lux, ci printr-un zâmbet sincer și luminos care să însoțească, în mod firesc, cadoul pe care alegi să îl oferi.

Nu un cadou ar trebui să fie principala variabilă din poveste, ci mesajul care însoțește respectivul cadou: mesajul aprecierii și gândurilor tale bune, mesajul prieteniei îndelungate și respectului, stimei, pe care le porți persoanei care îl primește.

A oferi un cadou este despre bucuria pe care o simți atunci când oferi, dar și despre zâmbetul pe care persoana care îl primește ți-l oferă: un zâmbet sincer și cald, care se simte ca o însăși îmbrățișare!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!