Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Marele bebelus sef Lazy Baby

Marele bebelus sef Lazy Baby
Doamna Norisor nascoceste prin puful moale un mic bebelus, vesel si jucaus. Apoi inzestreaza mandra barza cu puiul in cioc si o trimite in cautarea familiei Petrescu. Ajunsa la destinatie, bebelusul este plasat la maternitate, iar parintii il intampina cu entuziasm alaturi de celalalt membru al familiei, Petru.

La inceput, odata ajunsi acasa, totul parea cat se poate de normal. Bebelusul plangea dupa mancare, gangurea la atingerea parintilor, devenea morocanos atunci cand era deranjat de la rutina lui obisnuita de somn sau de masa, dar si alte tabieturi care fac parte din rutina unui bebelus.

Cateva zile mai tarziu, chemati in graba la o intalnire, bebelusul e spalat, toaletat cu mult praf de zane si imbracat intr-un body bebelus cu mesaje haioase Lazy Baby din bumbac 100% organic care atentiona ca cele 9 luni in burtica au fost suficiente. Ce avea sa urmeze dupa, nici prin cap nu i-a putut trece lui Petru, ramas sa aiba grija de fratele sau.
 

De la Lazy Baby, la The Boss Baby

Fascinat de confortul oferit de catre noile body-uri bebe cu mesaje amuzante, initial bebelusul parea a se simti mai relaxat, mai linistit, iar somnul parea unul dulce. Asa ca, la ora pranzului, nimic nu putea deranja atmosfera placuta.

Dar o data iesiti parintii pe usa, bebelusul s-a ridicat in doua picioare hotarat si a inceput a-i spune fratelui sau: “Auzi, tinere, uite cum sta treaba! In casa asta, eu sunt seful! Cand bebe doarme, nimeni nu-l deranjeaza. Cand bebe vrea laptic, aduci lapticul. Iar cand bebe are lucruri importante de facut si usa e inchisa, nici sa nu indraznesti sa bati la usa fara aprobarea mea. S-a inteles?”

Lui Petru nu-i venea a crede si astepta cu nerabdare sa se intoarca parintii ca sa-i povesteasca cele intamplate. Bebe se transformase intr-un bebe lenes la somn si un sef bebe care facea legea in timpul zilei, cand cei mari erau plecati de acasa.
 

Super-magia Lazy Baby - modele body bebelusi cu mesaje haioase

Body-urile de bebelusi cu mesaje haioase sunt incarcate cu super energie care transforma radical dispozitia micutilor. Multitudinea de mesaje haioase nou nascuti si materialele delicate au puterea de a le oferi micutilor un confort optim cu care sa-si evidentieze personalitatea, precum fratele lui Petru.

Desigur, bebelusul s-a comportat normal la sosirea parintilor care au crezut ca toate cele spuse de catre baiatul cel mare sunt doar nascociri din gelozie fata de cel mic. Dar lor nici prin cap nu le-a trecut ca au ales cel mai frumos cadou pentru micutul lor, un body cu superputeri care stie cum sa-i incante si pe cei mici, dar si pe cei mari, prin durabilitatea si sprijinul oferit celor mai mici dintre pamanteni.

Lazy Baby - body-urile minune pentru copii super-puternici

Chiar daca la inceput Petru nu a fost atat de incantat ca fratele sau prelua conducerea casei, desfasurand in secret misiuni ciudate care presupuneau salvarea altor bebelusi, in cele din urma au ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa faca pace si sa convietuiasca in armonie.

Asa ca, Petru a intrat in jocul bebelusului minune si au pornit impreuna in salvarea lumii, dar si in cele mai tari experiente ale copilariei. Body-urile Lazy Baby s-au dovedit a fi un real ajutor caci, pielea sensibila a putut in sfarsit sa respire si sa previna aparitia iritatiilor, a rosetii sau a unor alergii, multumita constructiei din 100% bumbac organic.

Asta inseamna mai multe misiuni duse la bun sfarsit cu succes, inclusiv cand vine vorba de spalare, unde se comporta precum adevarati eroi indiferent ca se actioneaza asupra murdariei prin spalare manuala sau automata, la masina de spalat. Concluzia noastra? Un super bebelus are mereu la indemana cel putin un body Lazy Baby!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!