Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

TOP 10 idei cadouri de Craciun pentru ea

TOP 10 idei cadouri de Craciun pentru ea
Ceaiuri fierbinti, cani umplute cu vin condimentat sau ciocolata calda…
Ce poate fi mai magic de atat in apropierea sarbatorilor de iarna? Stim! Sa gasesti acel cadou perfect pentru persoana iubita, un cadou util, ales cu dragoste, pentru cea mai frumoasa fiinta dintre pamanteni. Jumatatea aceasta ti-a vegheat pasii inca din prima zi a relatiei voastre si ti-a fost alaturi si la bine, si la rau. Asa ca merita pe deplin sa-I faci sarbatorile mai frumoase si sa-I acompaniezi cana cu bautura favorita cu un dar impresionant. Uite cele mai frumoase sugestii cu care ii vei face privirea sa straluceasca si sufletul sa tresara. 

Cea mai buna prietena de calatorie - Notabag standard
O noua runda de shopping este tot ce are nevoie pentru a se simti rasfatata si pentru a fi fericita. Notabag standard ii va fi cea mai buna prietena de calatorie fiind o geanta confectionata din materiale durabile, organice, care impresioneaza prin aspectul cochet, versatil si care sustine toate dorintele sale in materie de cumparaturi.


“Cufarul” cu lucruri pretioase - Notabag Crossbody
Se spune ca in geanta unei femei se ascund adevarate comori. Asa ca Notabag Crossbody e acel “cufar” binemeritat de care are nevoie intotdeauna. Practica, ajustabila si usor de asortat la tinutele sale cochete, aceasta geanta incapatoare cu care iubita ta va salva planeta, o va ajuta sa iasa zilnic in evidenta si sa-si protejeze lucrurile de pret, de nelipsit din aventurile sale.

Ingrijire de lux pentru pielea ei fina si sanatoasa
Pielea ei moale ca matasea si luminoasa ca Soarele are nevoie de ingrijire atenta si selecta. Setul de 5 produse de lux cu miros senzational, salbatic, ii va oferi numeroase sesiuni de SPA in confortul casei si o vor ajuta sa dea frau liber personalitatii sale cuceritoare si plina de incredere. Contine o lumanare care-I cucereste simturile cu fiecare utilizare, un sapun exfoliant ce alunga celulele moarte si care se completeaza cu o lotiune de maini si un ulei organic, pentru o piele ultra fina care se va resimti de-a lungul imbratisarilor repetate.


Chimono cossy pentru un confort desavarsit
Ce-i mai placut decat un chimono din bumbac organic, atent cu nevoile pielii, inclusiv cea sensibila, ce-i va oferi o adevarata experienta inspirata din calatoriile pe taramurile asiatice. Pana in momentul in care vei putea sa planifici o vacanta pe cinste in China, ii poti oferi cadou un chimono din bumbac organic, perfect pentru zilele calduroase sau reci, cand iese de la dus sau face diferite activitati casnice.

Ilumineaza-i mintea cu bratara dama cu margele de amazonit, labradorit si cuart roz
Simpla ta energie si prezenta e tot ce are nevoie iubita ta norocoasa pentru a avea o zi buna si un Craciun de poveste. Dar pentru a-I aduce un strop de fericire pe chipul ei plapand poti apela si la aceasta bratara cu cristale pretioase care atrag energiile pozitive din Univers. Bratara ofera mintii claritate, ii reduce starile de anxietate si agitatie, dar totodata o incurajeaza sa fie cel mai bun ghid calauzitor in povestea vietii sale de succes.

Ce ma fac cu toate aceste lucruri? Alege sacosa Notabag care o salveaza indiferent de situatie!
Ah… are prea multe lucruri esentiale de care nu se poate desparti atunci cand pleaca de acasa si doar acest gand o intristeaza? Ofera-i o mangaiere pretioasa oferindu-i drept cadou sacosa Notabag care ii va oferi experiente de shopping de neuitat. Este o geanta extrem de incapatoare, prietenoasa cu natura datorita constructiei 100% din PET-uri reciclate si are un design potrivit la orice tinuta. 

The Pelerine transforma “Mi-e frig!” in imbratisari pufoase si momente deosebite
De cate ori a evitat invitatiile in oras doar pentru simplu fapt ca vremea nu era intru tocmai pe placul ei si la nivelul confortului termic dupa care tanjeste? Uite solutia! The Pelerine este secretul pentru tinute sofisticate, potrivite 100% cu personalitatea ei si cu intoleranta la frig. Pentru ca e realizata din 100% lana de oaie, ofera o nota aparte de rafinament tinutelor si o ajuta sa se axeze pe cele mai pufoase clipe petrecute in bratele tale.


Sosete fermecate pentru picioare iubitoare
Picioarele ei delicate si fermecate merita o grija pe masura. Asa au aparut sosetele Cicia, realizate special de catre ingerasi, menite sa aduca cel mai deosebit confort in zilele friguroase. Nimic nu se compara cu niste talpi calde care se simt in imbratisarea materialului moale ca se deplaseaza pe nori pufosi. 

Cele mai dulci sosete pentru picioare delicate si inghetate
O alta alternativa pentru picioare fericite care nu accepta compromisuri sunt si sosetele Lana Bambini. O varietate de materiale si-au adunat fortele supranaturale impreuna astfel incat sa ofere confort, caldura, sa previna aparitia mirosurilor neplacute. Practic, aceste sosete o vor ajuta sa topaie fulger catre atingerea tuturor viselor sale.


Incalzeste-i sufletul cu ceaiurile BIO
Si bineinteles, daca e fana a licorilor magice cu un gust si un parfum deosebit, de pe lista ta de cadouri n-ar trebui sa lipseasca nici ceaiurile BIO. Pe Dichisit gasesti o multime de combinatii alese cu grija. Indiferent ca optezi pentru lamaile proaspete si fierbinti, pentru musetelul calmant, mix-ul de fructe, ceaiul pentru menstruatie sau orice alta combinatie, savoarea inedita si beneficiile variate o vor cuceri instantaneu.

Asa ca hai sa-I facem impreuna o surpriza de neuitat! Tu cu ce ai ales sa-i aduci zambetul pe buze?
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Aboneaza-te la noutati! Creaza-ti un cont si fa parte din povestea noastra!



Inregistreaza-te

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!