Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

TOP 6 Idei sa-ti pregatesti minunat casa de Craciun

TOP 6 Idei sa-ti pregatesti minunat casa de Craciun
Mult a fost, putin a mai ramas, pana cand ne vom bucura cu inima si cu sufletul de sarbatorile de iarna. Ele sunt cu adevarat magice prin energia pe care o poarta, prin armonia care o aduc in sanul familiei si usurinta cu care reusesc sa ne reuneasca la un loc cu toti cei dragi. De aceea, fiecare roman se pregateste cu fast de Craciun, casele fiind frumos decorate si mesele bogate, imbelsugate cu preparate traditionale care cuceresc chiar si cele mai pretentioase papile gustative. Uite cateva idei care sa te ajute sa-ti pregatesti un Craciun de poveste de la A la Z.
 

Inlocuieste decoratiunile clasice cu jucarii originale

Daca decorul clasic, traditional, ti se pare banal si vrei sa ai parte de o ambianta diferita, deosebita, o sugestie perfecta, mai ales daca ai copii, e sa inlocuiesti decoratiunile clasice cu papusi. Bineinteles, nu orice papusi, ci cu elfi, ajutoarele lui Mos Craciun, jucarii care vin insotite de un chit magic in limba engleza cu care poti creea o adevarata poveste pentru micutii entuziasti. Ii poti agata de perdele, de balustrada, ba chiar sa-l integrezi si in brad alaturi de frumoasele cadouri magice pentru copii.

Daruieste un somn de poveste tuturor musafirilor tai folosind spray-ul pentru printi si printese

Profita din plin de aceste zile de relaxare ca sa ai parte de nopti odihnitoare in care vor derula in visele tale povesti pline de succes si romantism, cu printi si printese. Asternuturile cu imprimeuri festive, colorate in rosu si alb, verde si rosu sau albastru, pot fi acompaniate de spray-ul Toddley Pom care printr-o simpla pulverizare ofera un somn linistit intregii familii si musafirilor care vor petrece timpul in casa ta. Formula este vegana, din ingrediente naturale, si alunga stresul, anxietatea si starile de agitatie chiar si in randul bebelusilor.

Include accesorii de aromaterapie in fiecare camera

Nu subestima puterea lumanarilor, a betisoarelor parfumate si a amestecurilor de aromaterapie! Folosite inca din cele mai vechi timpuri, esentele de aromaterapie au adus pace si liniste in vremurile tulbur. Himmelgrün are un amestec special de plante purificatoare ce schimba intru totul spiritul din casa ta. Prin urmare, pentru a obtine claritate, protectie, armonie, pentru a te bucura de o stare relaxanta de calm, in ton cu sarbatorile, amestecul Raum-Traum realizat din plante pure, uscate dupa un ritual select si atent, in armonie cu omul si natura, va restabili vibe-ul pozitiv al intregii casei si a fiecarui membru care va calca pragul casei tale.

Poarta sosete craciunistice care-ti vor imbunatati starea de spirit

Sosetele craciunistice, in nuante si materiale de sezon, nu ar trebui sa lipseasca nu doar din picioarele tale si ale invitatilor, ci pot fi un cadou de succes de introdus sub brad. Atat copii, cat si adultii, vor aprecia intotdeauna sa aiba la indemana o noua pereche de sosete moi si pufoase, calduroase, care sa le ofere cea mai deosebita ingrijire picioarelor delicate.

Purifica locuinta cu tamaie

Tamaia este renumita pentru proprietatile sale inedite si spirituale in materie de purificare a lucrurilor, a oamenilor si desigur, a locuintei. De asemenea, a fost si unul dintre cele 3 daruri aduse lui Hristos, simbolistica ritualului de tamaiere fiind una aparte pentru credinciosi. Tamaia sacra Himmelgrün aduce bunastare, pace si contribuie la o ampla stare de meditatie care creste valoarea mentala si spirituala.

Decoreaza masa cu accesorii si preparate speciale

Si bineinteles, odata ce ai ales deja masa si ai decorat-o frumos folosind o fata de masa special pastrata pentru zilele speciale, nu uita sa aduci un aport si la nivelul decoratiunilor. Poti adauga farfurii cu batoane de scortisoara si felii uscate de portocala, conuri de brad, farfurii alba cu imprimeu craciunistic, fara a lipsi canile cu forme inedite, din ceramica sau sticla. Alaturi de acestea poti integra si tacamurile, clasice sau din argint, pe care sa le pui pe un servetel frumos impaturit.

La marginea mesei poti adauga pentru fiecare musafir in parte si un prosop brodat din bumbac de la Guillaume ce poate fi pus de exemplu, pe brate, in timpul servirii. Pentru clipele petrecute in fata semineului sau pentru copii si musafiri non-alcoolici, poti opta pentru ceaiurile BIO de la Besser Im Glass sau Happy Lab, ideale fie pentru a sublinia placerea unor zile relaxante, cu parfum suav si o aroma intensa, savuroasa de fructe si plante organice, fie pentru a combate anumite neplaceri precum problemele digestive, insomniile, starile de agitatie etc.

Nasterea Domnului este cea mai importanta sarbatoare din an. Vine cu o atmosfera deosebita, intima, la care familia si prietenii se intrunesc la un loc. Asa ca, aceasta ocazie merita pe deplin toate eforturile tale cand vine vorba de decor, de atmosfera si bineinteles, de alimentatie. Punerea in aplicare a tuturor acestor idei de amenajare a locuintei, garantat nu vor trece neobservate. Iar spiritul sarbatorilor se va infiripa in sufletele tuturor celor cei dragi si va deveni o amintire de neuitat
Postarea urmatoare

Aboneaza-te la noutati! Creaza-ti un cont si fa parte din povestea noastra!



Inregistreaza-te

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!