In perioada 09.03 - 13.03.2024 NU putem livra comezi. Profita intre timp de reducerile din site. Comenzile primite in aceasta perioada se vor livra incepand cu 14.03.2024.

Elfi in misiune – set de recompense pentru copii cuminti

Elfi in misiune – set de recompense pentru copii cuminti
Colinde, portocale, cozonac si multe jucarii
Cu siguranta si tu ai inchis ochii pentru cateva secunde si ti-ai amintit de copilarie. In perioada sarbatorilor ne cuprinde dorul de linistea si caldura din casa, de cozonacul mamei, de mirosul de portocale, ahh, asa frumos era! Cu toate acestea, emotia pe care o aveam atunci cand asteptam sa primim cadouri este mai presus de orice miros, cantec sau brad impodobit. Ardeam de nerabdare sa vedem daca Mosul cel bun si bland a citit scrisorile noastre si ne-a adus cadourile mult visate. Atunci era mai greu sa primim exact ceea ce ne doream, Mos Craciun facea si el ce putea. Fabrica lui nu avea atatea echipamente si matrite pentru fabricarea jucariior, insa odata cu trecerea timpului lucrurile s-au schimbat.
Mos Craciun tine pasul cu vremurile
An de an, Craciun de Craciun, batranelul simpactic imbracat in vesminte rosii, cu barba alba si deasa aduce bucurie pe chipul copiilor. Toata lumea apreciaza munca pe care o depune in cele 365 de zile, caci da, Mos Craciun lucreaza la foc continuu pentru a putea face jucarii pentru toti copiii lumii. Si, cum sigur stiai, acesta nu se poate descurca singur. Ajutoarele Mosului sunt mici, dragute, au urechile ascutite  si se numesc elfi. Ei locuiesc impreuna cu Mos Craciun la Polul Nord si se ocupa de primirea scrisorilor, de verificarea lor si de confectionarea jucariilor, pe langa alte sarcini bine stabilite.
Cea mai recenta jucarie realizata de catre elfi se numeste Setul Elfului de recompense. Bushy si Alabaster Snowball, caci despre ei este vorba, s-au gandit ca un asemenea cadou ar fi ideal atat pentru parinti, cat si pentru copii, dar…

Cum a aparut setul Elfului de recompense?
           
Intr-o zi, pe cand Alabaster verifica fisierele cu faptele copiilor din timpul anului pentru a sti daca au fost cuminti sau nu (pentru ca da, Elfii au si ei laptop si conexiune la internet), s-a gandit daca cumva exista vreo modalitate prin care isi poate usura munca pentru ca sunt milioane de informatii despre toti copiii lumii. Astfel a realizat o jucarie care contine fise de raport pentru comportamentul frumos al copilului, diagrama recompenselor si stikerele cu elfi pentru a-i incuraja pe cei mici sa-i ajute la treburile casei pe parinti. A chemat-o in ajutor pe Bushy (elfita responsabila cu jucariile) si au confectionat jucaria Elf care sa insoteasca setul de recompense. S-au gandit la toate, Alabaster a realizat Elful baietel dupa asemanarea lui, iar Bushy a realizat Elful fetita dupa asemanarea ei. O fata prietenoasa, o tinuta festiva, cu o salopeta stralucitoare si cu picioare si maini lungi, gata sa le ofere copiilor o imbratisare. Erau tare mandri de inovatia lor, insa aveau o problema.
Si-au dat seama ca in Ajunul Craciunului este prea tarziu pentru ca cei mici sa primeasca jucaria, caci nu aveau timp sa parcurga continutul setului si astfel informatiile de care aveau nevoie despre numarul copiilor care au fost cuminti, nu le-ar fi aflat in timp util…

  


Rezolvarea problemei – Setul Elfului de recompense adus de Mos Nicolae

Mos Craciun a aflat despre noua jucarie a celor doi Elfi si le-a sarit in ajutor. L-a sunat pe Mos Nicolae si l-a rugat pe el sa includa in portofoliul lui de jucarii aceasta inovatie. Bucuros nevoie mare ca-l poate ajuta pe Mos Craciun, Mos Nicolae a imbratisat ideea de a aduce copiilor in dar, un set de recompense si o jucarie in forma de Elf, astfel afla si el informatii pretioase despre numarul de copii cuminti si putea intr-un mod mai rapid sa afle cantitatea de nuieluse pe care o va produce anul urmator.

Elfi in misiune        

Odata rezolvata problema livrarii cadourilor, productia pentru setul magic de recompense al Elfilor a pornit. Multe, multe cadouri trebuie sa plece din timp de la Polul Nord ca sa ajunga pe 6 Decembrie in ghetutele copiilor. Elfii au o misiune grea, trebuie sa pastreze legatura cu parintii copiilor pana cand Mos Craciun porneste la drum. Orice fapta buna sau mai putin buna se va afla in setul de recompense. Misiunea Efilor este de a aduce magie, distractie si bucurie in sufletele copiilor.
Zi de zi, pana in seara de Ajun, cei mici pot indeplini diverse sarcini intr-un mod distractiv si relaxant si pot primi recompense pentru comportamentul frumos pe care il au.



Elfilor le place sa se joace?

Ei bine, daca te-ai intrebat vreodata daca Elfilor le place joaca, afla ca nicio jucarie nu primeste aviz favorabil pentru a fi daruita copiilor pana nu o incearca mai intai. De fiecare data cand fac o jucarie noua sau un joc nou, pentru a se asigura ca acesta functioneaza si este in perfecta stare, il testeaza. Aceasta testare este parte a sistemului de control al calitatii a lui Mos Craciun.
Atunci cand elfii nu fac jucarii sau nu fac treburile lor, se relaxeaza jucand jocuri intre ei. Unele dintre jocurile care ii bucura sunt luptele cu bulgarii de zapada, lupte cu perne, jocuri cu mingea si multe alte jocuri.
Sa tineti minte ca daca a face jucarii este distractiv, a te juca cu ele este de o mie de ori mai placut!

 Asa s-a intamplat si cu setul de recompense, atat Bushy, cat si Alabaster Snowball au inceput sa se joace si incet, incet au incercat sa noteze faptele bune pe care le faceau zilnic, fie ca aduceau mancare pentru reni, ca-l ajutau pe Mos Craciun sa curete sania sau ca-i aduceau ziarul, toate erau trecute in setul de recompense si chiar adaugau si cate un sticker pentru fiecare fapta indeplinita. Atunci au hotarat ca in pachet sa puna cu grija materiale pentru 2 copii, caci asemenea lor, pot fi frati care isi doresc sa imparta impreuna atat zambetele, magia, distractia si imbratisarile de la Elfi, cat si responsabilitatile zilnice precum cititul, dusul gunoiului sau facutul patului. Asadar, setul magic de recompense a trecut toate testele si a primit aviz favorabil pentru a putea fi un dar de Craciun cu acte in regula.

Scrisoare catre Mos Craciun si diplome de merit

In set vei mai gasi si 2 scrisori catre Mos Craciun, pe care mami sau tati le pot personaliza pentru copii, astfel Mosul va fi impresionat de originalitatea si creativatea voastra. De asemenea, cele doua diplome oficiale pentru copii cuminti, care pot fi persoanlizate si in cadrul carora se poate adauga si o descriere, vor aduce satisfactia si multumirea pe chipul celor mici, mandri ca au reusit sa se afle pe lista cel mai cuminti copii ai anului 2022. De mentionat este faptul ca toate materialele din cadrul setului sunt in limba engleza. Moment bun pentru cel mic sa-si dezvolte vocabularul, ajuta-l daca poti, sa inteleaga tot ce scrie! Crede-ne pe cuvant, merita!


Scrisoare pentru copilul tau - Jucaria Elf – oaspete de seama la tine acasa

Jucaria in forma de Elf, despre care am scris anterior, este foarte incantata sa se afle in casa celor mici. Acestora le plac muuult copiii si vor cat mai multe imbratisari, asa ca nu te sfii sa i le oferi ori de cate ori simti! Elful din plus vrea sa doarma in pat cu tine! Sta langa tine cand mananci, te speli pe dinti sau atunci cand te imbraci singur. El va fi un bun observator si ii va spune Mosului ca esti cu adevarat un copil cuminte. Stii? Elfului ii plac si colindele si poeziile de Craciun, asa ca n-ar fi rau sa inveti cateva…
Dupa aproape o luna de stat impreuna cu siguranta ca va veti cunoaste foarte bine si va veti imprieteni. Poate si pentru ca amandoi sunteti amabili, ascultatori si empatici. Magia Craciunului si a faptelor bune vine si la voi acasa!
Tu impreuna cu Elful sau Elfita ta (apropos, poti sa ii pui ce nume vrei tu, sigur ii va placea), puteti sa faceti o selectie a jucariilor pe care nu le mai folosesti si sa faci loc setului de recompense si a altor daruri cu dichis pe care le vei primi de Craciun. Jucariile de care te-ai plictisit pot fi donate unor copii care nu au fost la fel de norocosi ca si tine (da, exista copii fara jucarii). Stii, si faptul ca vei hotari sa donezi cateva intra pe lista faptelor bune si se noteaza in setul de recompense al Elflui (vei primi chiar si stiker de la mami sau tati).

Este timpul sa ne luam la revedere!

Povestea Setului de recompense al Elfului are in esenta rolul de a aduce momentele petrecute in familie mai aproape, de a oferi zambete si imbratisari fara vreun motiv special, de a le spune te iubesc celor dragi si de a sta la masa zambitori pentru ca sunteti impreuna. Modul in care setul de recompense este alcatuit ajuta la dezvoltarea armonioasa a relatiei dintre parinti si copii, dintre frati. Mos Craciun ar fi fericit sa stie ca petreceti timp de calitate impreuna si sa va declarati sentimentele, fie si in scris. De aceea, in interiorul cutiei mai gasesti si o scrisoare de plecare de la Elf, in care iti multumeste pentru ospitalitate, pentru imbratisari si pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna, dar si o felicitare in semn de pretuire si admiratie pentru copilul tau, pentru ca a reusit sa fie prezent pe lista copiilor ascultatori a lui Mos Craciun!

Desfa o portocala si imparte-o cu cei dragi, asculta un colind, mananca cozonac si joaca-te cu copilul tau cu setul de recompense al Elfului si astfel misiunea si-a atins obiectivul!
Kiss cu dichis,
Si Craciun plin de magie!
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!