Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Orana, Sakura si Carlos - ingerii pazitori ai copiilor

Orana, Sakura si Carlos - ingerii pazitori ai copiilor
Se intampla in vremurile demult apuse, stravechi, pe cand Mayrah, Pierah si Yoralla, copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 5 anisori, se bagau la culcare. Micutii traiau intr-o casa micuta si imparteau aceeasi camera cu parintii lor. In timp ce ei dormeau pe podeaua rece, copilasii se adaposteau si sa incalzeau unii langa altii la ceas de seara sub o patura subtire.

Posibilitatile putine, munca la camp folosita drept singura sursa de trai alaturi de mica gradina cu copaci si legume din fata casei pe care o cultivau doar in sezonul cald, ii obliga pe membrii familiei Nerida sa faca compromisuri. Dar ca sa-i imbuneze si sa le readuca speranta in suflet copiilor, mama lor avea o vorba pe care o spunea in repetate randuri si cu care adormeau in gand cei 3 frati: “Vine o zi in care, va fi apa din belsug si paine cat un sat, sa-l sature si pe cel infometat si pe cel insetat.” Cand speranta mai sa piara, minunea s-a intamplat.
 

Ingerii pazitori care au prevestit bunastarea familiei Nerida si a comunitatii din Walles

Dupa lasarea intunericului, la stingerea ultimei lumanari din casa, cei trei copii au intrat in lumea viselor care i-au distras in somnul dulce si lin pana a doua zi dimineata. In vis, Mayrah a intalnit o fata care se prezenta sub numele Orana, avand parul blond, lung si ochii caprui, exact ca ea. Pierah, baiatul familiei, a facut cunostinta cu Carlos, ingerului pazitor cu aura luminata, iar Yoralla, cu o faptura exact dupa asemanarea ei - un inger supranumit Sakura, o prezenta feminina cu ochii mari, caprui si parul negru ca abanosul.

“- Cand te vei trezi maine, va fi apa cat sa-l sature si pe cel mai insetat, paine si merinde din belsug chiar si pentru cel mai infometat! Satul se va inmulti, copacii si campul vor da rod pentru a-i linisti. Iar pacea si linistea vor domni ca niciodata!”, le-au spus ingerii celor 3.

Speriati, s-au trezit din somn si au alergat catre parinti sa le spuna cele intamplate, dar parintii nu erau de gasit. Dand deoparte usa casei intredeschisa, isi gasesc parintii minunandu-se de campurile care invitau oamenii la munca, de copacii plini de roade si de raul de la cativa pasi care incepuse sa curga abundent intr-o vreme cand seceta parea sa-si puna amprenta mai rau ca niciodata.

Din zare s-a vazut cum se apropie si un convoi de oameni, venind in ajutor sa ridice in putere casa cu casa, masa cu masa, om cu om. Ajunsi in fata copiilor, le-au inmanat cele 3 papusi pentru fete si baieti drept amintire, facute dupa asemanarea izbitoare a ingerilor, iar la finalul muncii, dusi au fost.

Cei mai fericiti copii din lume si o noua era a bogatiei cu Lillelove

Ce nu stiau micutii e ca intreaga comunitate de oameni smeriti a avut o noapte furtunoasa. Calatorii veniti de pe alte meleaguri, cei care au inmanat familiei cele 3 papusi Lillelove ca simbol al renasterii, s-au trezit cu semn sfant in cautarea pocaintei lor. Iar misiunea lor a fost sa aduca bunastarea intr-o comunitate uitata de noroc, ca rasplata pentru traiul smerit, recunostinta si munca grea depusa.

Aceasta zi a fost recunoscuta drept Ziua Copilului, 1 Iunie, cand fiecare adult alege sa aduca bucuria pe chipul micutilor cu daruri specifice varstei. Astazi, cele 3 papusi copii din vinil Lillelove, Orana din Australia, Sakura din Japonia si Carlos din Spania, cu trasaturi anatomice corecte si ideale asemanarii unor copii reali, inocenti, precum cei trei frati, devin ingerii pazitori ai multor copii.

E o adevarata placere pentru micuti sa impartaseasca ritualul jocurilor cu ele, fetite si baieti, dar si sa se roage impreuna pentru bunastarea zilei de maine, fiind papusi frumoase produse de La Romi, insotite de hainute delicate. Perfecte pentru un cadou deosebit.
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!