In perioada 09.03 - 13.03.2024 NU putem livra comezi. Profita intre timp de reducerile din site. Comenzile primite in aceasta perioada se vor livra incepand cu 14.03.2024.

Minunea Palo Santo din Trujillo

Minunea Palo Santo din Trujillo
Pe un taram al tuturor posibilitatilor, acolo unde credinta si spiritualitatea depasesc cote  de neimaginat, natura si divinitatea aveau din nou sa sublinieze starea de echilibru si miracolele ce puteau avea loc.

In Trujillo, oamenii formau o comunitate. Celebrau moartea pe care o vedeau drept o usurare si trecerea catre o lume mai linistita, iubirea, norocul si insasi sanatatea pe care o considerau a fi un dar de pret de la divinitate, cum si e de altfel.

La marginea orasului, zilnic, o multime de femei si barbati, copii, treceau si isi ofereau un moment de meditatie la Palo Santo - un arbust inalt si zvelt cu o corola de frunze bogata si flori marunte, roz, insirate de-a lungul unor crengute generoase.
 

Palo Santo - copacul care a dat nastere minunilor din Ecuador

Astazi se tot vorbeste despre lemnul Palo Santo, o esenta a acestui copac care se dezvolta in Peru și Ecuador.

Originea lui ne aminteste invoit de minunile care au avut loc de-a lungul timpului si care nu ar putea fi trecute cu vederea. Oamenii aflati la ananghie si care ajungeau in dreptul acestuia au descoperit o noua viata.

Un misionar relata ca, desi avea credinta in divinitate ca va reusi sa se vindece de traumele emotionale cauzate de familia care l-a parasit si de cele trupesti remarcate prin diferite boli care-i curmau viata la fiecare pas, linistea absoluta si-a gasit-o abia la Palo Santo.

Smerit, a plecat capul inspre solul bogat din care acesta iesea, s-a rugat cu evlavie ca totul sa fie bine si sa beneficieze de indrumare, de intelepciune in rezolvarea problemelor. Apoi, a luat o mica ramura uscata de lemn pe care a ars-o la intoarcerea acasa.

S-a pus la somn dupa ce facut si rugaciunea de seara, iar a doua zi s-a simtit ca o alta persoana, o versiune mai buna a acestuia. Aerul din casa se purificase in mod miraculos, fiind mai proaspat in odaile aerisite. Nu se mai simtea ghinionist, apasat, dezamagit, ci dimpotriva, mai plin de viata si de energie ca niciodata, semn ca energiile negative si spiritele rele au fost indepartate.

Totodata, vibratia superioara a lemnului care se degaja prin ardere, reusea sa o anuleze pe cea inferioara pe care o emitea trupul si mintea misionarului. “M-am simtit ca un alt om! Am inteles ca eu sunt cel care detin controlul mintii si corpului meu, si ca de mine depinde vindecarea”, relateaza acesta.

Ani la rand s-a confruntat cu o imunitate scazuta, dureri de cap asociate atat cu vibratiile scazute, dar si cu stresul, precum si stari de depresie, lipsa consideratiei de sine.

Lemnul Palo Santo s-a transformat pentru el intr-un element al autocunoasterii si al evidentierii propriilor forte, ceea ce a dus la un adevarat miracol. In ultimele vizite la medic, misionarul a avut bucuria de a afla ca se vindecase de unele din cele mai grave afectiuni de care acesta suferea.

Medicul mirat a intrebat ce a facut, ce s-a schimba in stilul sau de viata, intr-un moment in care nimeni nu-i mai dadea sperante.

Asa a ajuns povestea misionarului sa fie raspandita peste mari si tari, iar Palo Santo, lemnul tamaduitor cu parfum proaspat de pin, lamaie si menta, a luat aceasta denumire care in traducere reprezinta “Lemn Sfant”.
 

Minunile din Trujillo s-au raspandit pana au ajuns in Romania

In timpurile noastre, lemnul Palo Santo este tot mai cautat si frecvent introdus in sesiunile de aromaterapie si meditatie, avand vaste proprietati benefice atat din punct de vedere spiritual, cat si renumit pentru efectul terapeutic asupra unor boli, ba chiar in inlaturarea unor insecte.

Astfel, minunile nu mai sunt privite cu scepticism si sunt posibile iata, pe orice continent si teritoriu din lume cu Palo Santo - Lemnul Sfant.
 
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!