Este o ciocolata plina de antioxidanti si nutrienti precum magneziu si fier. Cu niburile sale de cacao (bucati mai mari de cacao), senzatia minunata gustului este sporita de o placere legata de amestecul de texturi din gura. Boabele de cacao nu sunt prajite pentru a pastra antioxidantii si aromele complexe ale boabelor atent selectate.
Ciocolatele Pacari sunt produse direct in tara de origine a cacao-ului, in Ecuador. Evaluarea materiilor prime la nivel local contribuie activ la dezvoltarea economica a populatiei si comunitatilor rurale.
Toate ciocolatele sunt certificate organic, vegan.
Ciocolata este:
- din cultura organica
- fara gluten
- vegetariana
- din cacao pura
- Tree - to - bar - produs in Ecuador
Veronica H,
Ma bucur ca am descoperit aceasta marca de ciocolata premium intr-un magazin online din Romania. Pentru mine este un superaliment avand in vedere continutul ridicat de antioxidanti si am folosit-o inclusiv ca ingredient in unele salate de fructe. Nu are deloc zahar deci daca e consumata ca atare recomand sa fie savurata in bucati mici, de catre cei care iubesc deja ciocolata neagra cu concentratii de cacao de 60% sau 80%.
RaspundeA fost util acest review?