Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Plantele care au adus starea de bine si pofta de viata

Plantele care au adus starea de bine si pofta de viata

 

Intr-un sat situat la poalele muntelui, pe un camp larg intins si plin de flori, se gasea mamaie Tee. Numele nu-i fusese ales din intamplare. In spate se aflau generatii intregi care isi petreceau copilaria pe campurile bogate si care reuseau sa-si castige existenta prin cultivarea plantelor.

Milioane de specii de plante cu rol medicinal se gaseau acolo - cum ar fi musetel, menta, lavanda etc. Familia traditionala a reusit sa duca vestea beneficiilor peste mari si tari. Iar intr-o zi, pe cand Tee era la varsta adolescentei, a aparut un musafir neasteptat care le-a batut in usa casei. Era Lee, un alt pasionat de plante care punea pasii unei adevarate filozofii cu si despre oamenii din jur.

Invitat inauntru fiind, Lee a inceput sa-si spuna povestea vietii, cum plantele l-au ajutat sa vindece trupul si sufletul timp de generatii intregi si dorinta de a oferi cadou cel mai de pret bun de pe lume, sanatatea, tuturor celor care si-o doresc cu adevarat.

Plini de entuziasm ca impartasesc aceleasi valori, au dezvoltat filozofia Tee - mix-uri de ceaiuri bio, cultivate si amestecate cu grija, de prin diferite colturi ale lumii, inclusiv din Asia, care aduc astazi liniste in viata tuturor celor care se confrunta cu un disconfort, dar si placere celor care se reintalnesc la o ceasca buna de ceai, cu care dau frau liber experientelor si amintirilor.

Au batut palma, iar la scurt timp au aparut si primele roade care au adus o bucurie infinita atat lor, cat si celorlalti din jur.
 

Mostenire de la Tee - mix de ceaiuri pentru sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Timpul trece, iar patina batranetii si-a pus amprenta pe chipul lui Tee si asupra familiei sale. Stia ca, intr-o zi, va fi doar un simplu om care a trecut prin lume. Dar si ca ar putea fi mai mult, ca numele ei poate fi amintit de catre generatii intregi cu mult dupa ce aceasta ajunge la cer unde are sa imparta ceaiuri cu toti cei dragi care nu mai sunt pe acest pamant si sa vegheze asupra mostenirii lor.

In ziua in care si-a luat ramas bun, la peste 98 ani, a spus doar atat: “Dati la o parte toate frustrarile din viata voastra si bucurati-va cu toata fiinta de natura si miracolele ei. Crede-ti cu tarie in puterea lor si bunastarea se va asterne in trupul si sufletul vostru”.

Ceaiurile Tee sunt remarcate si astazi intr-o varietate larga de sortimente menite sa rezolve o parte din problemele de pretutindeni ale generatiei de azi.
 
 

Besser IM GLASS TEE - Plante cultivate cu grija, protejate cu maiestrie

Ceaiul verde bio cu guarana si matcha uneste la un loc briza unei adieri calde de primavara care sterge panza de pe ochi pusa peste noapte.

Este un cumul de energie menit sa revitalizeze trupul si mintea pe care le umple cu energie pentru o noua zi. Iar la final de zi, Tee cu valeriana si lavanda iti sopteste in ureche ca sa dormi linistit.

Mix-ul de superfructe incurajeaza la o incursiune in livezile parfumate si zemoase, acolo unde natura da nastere anual unor pomi bogati si veseli care incarca organismul cu vitamine si un gust exploziv.

In caz de astenie sau raceala, bunastarea e garantat asigurata de compania unei cesti de ceai fierbinti de lamaie. Vitamina C e la ea acasa si asigura extra si o piele zambitoare, gata sa radieze din interior la exterior.

Toate energiile negative din acea perioada a lunii specifica femeilor vor disparea cu fiecare cana alcatuita din mix-ul de grapefruit, morcov si lamaie, ce ofera relaxare si amelioreaza durerile. De mare ajutor va fi si Tee cu musetel, popular in stari de agitatie, disconfort digestiv si multe altele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!