Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Sosete dama

Afiseaza: 1-24 din 58 produse

 Filtre

Șosete damă care iti aduc confortul la picioare


Șosete damă în felurite culori, cu diferite imprimeuri și modele, jucăușe și drăgălașe, drăgălașe și jucăușe, pentru cei care încă știu că-s mici copii – asta vei găsi în această categorie.

Știm că, în fiecare dintre noi, există un mic copil pe care trebuie să-l ascultăm și să-l îmbrățișăm, un mic copil pentru care acea perioadă plină de aventuri și liniște a copilăriei nu va lua niciodată sfârșit.

Dar timpul trece, creștem, ne regăsim mari și înconjurați de sarcini, deadline-uri tot mai strânse. Pune-ți șosetele în picioare, ia-ți un ceai cald, o carte bună și păturica preferată – lumea merită să mai ia o pauză, din când în când.

Și tu meriți să mai iei o pauză de la lumea asta așa haotică! În categoria șosete damă vei găsi cu siguranță cel puțin un model care să se potrivească perfect cu personalitatea ta vibrantă & efervescentă.
 

Șosete damă – modele pe care să le porți în aventurile zilnice ale vieții


Alege șosete damă din materiale naturale, bumbac 100% organic, în culori vii sau neutre, cu o gamă variată de modele jucăușe și pline de viață. Bineînțeles, șosetele sunt realizate, înainte de toate, pentru a-ți încălzi picioarele, dar cine a spus că n-ar putea fi o extensie fidelă a stilului și personalității tale?

Le poți integra în outfit într-un mod unic și distractiv, adăugând un acel plus esențial de autenticitate, de originalitate. Șosete care spun povești și care se potrivesc așa cum se potrivește cheia în broască – deschizând uși spre noi oportunități de a-ți elabora outfit-urile, ținutele preferate.

Simte-te bine în... șosetele tale... și acceptă-ți personalitatea în cea mai reală formă – aceea a femeii curajoase care știe că, în anumite circumstanțe, șosetele chiar ar putea fi purtate cu tocurile!

Cu aceste șosete damă, confortul este la picioarele tale (la propriu)! Adu un plus de culoare în viața ta și alege modele confecționate din materiale naturale sau poliamidă, șosete scurte sau mai lungi, șosete cu modele sau fără modele.

Te vei îndrăgosti de cât de moi sunt, iar apoi îți vei da seama cât de ușor – și de fapt chiar interesant – este să le introduci în ținutele tale zilnice. Aducând un plus de culoare, ele pot deveni chiar contrapunctul unui outfit, și pot fi foarte ușor integrate în ținute casual, sport!

Nici îndeajuns de groase pentru a fi inconfortaible și a jena mișcarea, dar nici prea subțiri pentru a se rupe imediat, aceste șosete sunt rezistente și pregătite să-ți poarte pașii spre cele mai nebănuite culmi ale muntelui!
 

Șosete damă pentru fiecare doamnă (sau domnișoară)


Vei găsi o gamă variată de modele, colorate sau care nu și-au propus de la bun început să atragă atenția, subțiri sau mai grosuțe. În funcție de ceea ce îți dorești, îți vor oferi un răsfăț regal, nici nu vei simți că le porți, însă nu-și vor compromite funcționalitatea practică – aceea de a asigura termoizolarea și protecția integrității pielii.

Pentru că picioarele tale, cele care te-au purtat de-a lungul vieții până în acest punct, au nevoie de toată grija și atenția pe care i le poți acorda!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!