Notabag te asteapta cu 3 culori noi!

Cadouri de casa noua

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Cadouri de casă nouă – să le rupi inima-n două!


Nope, am încercat noi o rimă, însă sună sec. Adică sună așa cum NU ar trebui cadoul de casă nouă pe care vrei să îl oferi să fie. Să fie orice, dar nu sec. Nu neinspirat. Nu „doar ca să fie”!

Pentru că o casă nouă reprezintă nu doar un pas special în viața cuiva drag, ci reprezintă o investiție masivă, reprezintă o etapă care implică, de asemenea, multe alte variabile: adaptarea la noul spațiu, încercarea (încununată mai mult sau mai puțin cu succes) de a te împrieteni cu vecinii, nevoia de a decora întreaga casă cap-coadă.

O, ți-am dat o idee inspirată în ceea ce privește cadouri de casă nouă: decorațiuni. Dar nu dintr-alea care „nu fac casă bună” cu locuința în sine, ci decorațiuni perfect adaptate nevoilor estetice ale celor care au făcut acest important pas.
 

Cadouri de casă nouă care vor rămâne în sufletul primitorilor

Etapa noilor începuturi și aventuri trebuie mereu sărbătorită. Vorba aia, „casa trebuie udată”, și ce-ai spune să le oferi un vin dintr-ăla bun, poate chiar ușor pretențios, ca să nu mai fie prietenii tăi nevoiți să cumpere o astfel de sticlă?

S-ar putea chiar să o pună deoparte și să o păstreze, în ideea unui alt eveniment poate chiar mai important, cum ar fi un bebe în viitor. Bineînțeles, în cazul în care își propun să aibă un copil.

În ceea ce privește alte cadouri de casă nouă, seturile de bucătărie sunt absolut esențiale, ustensile și accesorii care îi vor transforma în mari maeștri bucătari, de talie mondială (doar la ei în bucătărie!).

Seturi de cuțite, tacâmuri, aparate folosite în bucătărie și alte electrocasnice. Crede-ne, îți garantăm că vor face astfel de investiții (pe care poate nu le vor folosi niciodată) – dar sigur vor face!

Așadar, vor avea cheltuieli suplimentare, pe lângă mutarea în sine într-o casă nouă care, implicit, a presupus cheltuieli semnificative.

Cadourile practice, care sunt folositoare în viitor, îi vor ajuta să mai reducă din aceste cheltuieli ulterioare. Pe lângă asta, orice nou cămin trebuie decorat – asta pentru a fi transformat într-un „cămin” primitor, de fapt, un cămin în care de când pășești să te simți binevenit, primit cu brațele deschise.
 

Decorațiuni drept cadouri de casă nouă

Decorațiunile pot lua diverse forme, însă întotdeauna ar trebui să fie în concordanță cu stilul și design-ul general al locuinței. Poți chiar să-ți întrebi prietenii cum ar vrea să-și decoreze noua casă – minimalist, rustic, vintage, tradițional? Avem pentru tine o selecție complexă de cadouri casă nouă din care poți alege în această direcție.

Chiar dacă bucuria de a se fi mutat într-o nouă casă îi va face să aprecieze absolut orice primesc (și mai ales după un pahar binemeritat de vin) și le va aduce zâmbete pe buze, poți, la rândul tău, să contribui semnificativ la confortul pe care l-au căutat atât timp. Oferă cadouri de casă nouă care știi că, în viitor, le for fi folositoare, care știi că își găsesc utilitate practică în viața lor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!